top of page

Portfolio

Ik heb al verschillende mensen mogen helpen met het maken van een holistisch interieurplan en ook de Feng Shui consulten worden enthousiast ontvangen! Fijn om te ervaren dat er echt behoefte is aan een andere manier van kijken naar je eigen woon- en werkomgeving. 

Er zijn verschillende opdrachten en woonvragen langsgekomen, met en zonder Feng Shui, die ik hieronder laat zien. 

Door nieuwe inzichten en cursussen is mijn werkwijze, aanbod en uitwerking steeds in ontwikkeling en daarom kan het plan wat ik met jou maak of het Feng Shui consult afwijken van getoonde voorbeelden.

De nadruk ligt niet zozeer op het resultaat in beeld, maar vooral op wat het de klant heeft opgeleverd. De klant bepaalt zelf hoe ze het gemaakte plan en het Feng Shui advies precies uitvoert en toepast.

De meeste klanten nemen de tijd voor de uitvoering, doen dit in etappes of gaan nog verhuizen. Wanneer het klaar is en zij genoeg tijd hebben gehad om te ervaren wat er veranderd is, vul ik het aan met resultaatfoto's en/of hun ervaringen.

Interieurplan woon- en eetkamer

met een 'vleugje' Feng Shui

Amber ,  Terence &  kinderen

sfeerbord

We wonen in een nieuwbouwhuis, maar dit is eigenlijk niet onze stijl. Omdat we niet wisten hoelang we hier zouden blijven, hebben we alles wat neutraal gehouden, maar daar worden we beiden niet blij van. Het is geen geheel, het is te wit, nog niet gezellig genoeg en we hebben snel rommel. 

We willen in eerste instantie een aantal meubels, zoals de donkergroene kast, de bank en de eettafel met stoelen houden, maar ook de gordijnen zijn we blij mee en natuurlijk de verschillende kunstwerken. Deze mogen wel op een andere plek komen...

Een aantal kernwaarden die naar voren kwamen in het gesprek en de persoonlijke inspiratiebeelden:

  • Informeel - ze houden van festivals, hoekjes, relaxen, mensen om zich heen, niet te gestyld.

  • Comfort - relaxen, gezelligheid, grote bank, praktisch

  • Natuur - holistische kijk, biologisch, duurzaamheid, bohemian, veel groen, planten, verzameling botten

  • Kwaliteit - Puur, echt, degelijk gemaakt, authentiek, originele kunst (geen namaak)

  • Flexibel - orde, maar ook chaos mag er zijn. De woonkamer is om te spelen, eten, werken en koken.

  • Eigenheid - uitgesproken smaak en leefstijl, niet standaard, bijzondere verzameling, kunst

  • Contrast - zachte kleuren, maar ook zwart, prints en verschillende materialen.

We wonen hier inmiddels alweer een paar jaar, maar we hadden eigenlijk alles vrij neutraal ingericht. Witte muren, weinig spannends. Sommige hoeken van de woonkamer waren vrij saai, ondanks dat we al mooie dingen aan de muur hadden hangen. Op internet en in de krant zagen we een advertentie van Lydia en haar werkwijze sprak ons erg aan. Het bespreken van onze woonwensen, het praktisch vertalen naar een goede indeling en samen met het vleugje Feng Shui hebben we een mooie balans weten te creëren. Hoewel wij wel wat ideeën hadden wat we mooi vonden, bracht Lydia het tot leven. Door schetsen te maken, oplossingen te laten zien, moodboards te gebruiken en kleuren / behang samples te laten zien zijn we samen tot een interieurplan gekomen. Geen standaard plan, maar eentje waarin onze persoonlijke wensen en smaak echt terug komt.
Ook tijdens het uitzoeken van nieuwe spullen, verven en behangen konden we bij Lydia terecht en krijgen we zo nodig advies via whatsapp. We hebben zelf ook regelmatig de Feng Shui toepassing er bij gepakt.

Het is inmiddels zo goed als af en we zijn helemaal blij met het resultaat. Het voelt heel goed en past nu echt veel meer bij ons, ook omdat we het plan echt samen gemaakt hebben. We hebben meer gezellige hoekjes en het oogt opgeruimder. Bedankt Lydia!
 
Amber & Terence

Resultaat

interieurplan met.jpg
sfeerbord woonkamer.jpg

Holistisch Interieurplan
Woon- eetkamer & crea-chill ruimte

Persoonlijk wonen advies + Feng Shui analyse

Woning Elspeet

Dit gezin had de basis van hun nieuw gebouwde woning al een tijdje klaar; de keuken, de vloer, een mooie oud roze muur met openhaard, maar de rest van het interieur nog niet aangepast aan wie ze zijn. Ze vonden het lastig een plan te maken waar de smaak en wensen van iedereen samenkomen omdat die best verschillend zijn. Oude meubels van ouders maakte dat er weinig geleefd werd in de woonkamer en ook de bij-ruimte werd niet optimaal gebruikt. 

Naast een fijne sfeer qua interieur wilden ze ook graag tips over de energieflow en welke plekken in huis voor wie het meest geschikt zijn. Zo kwamen we er o.a. achter dat juist de woonkamer een plek is waar ze veel mogen verblijven om de ontbrekende windrichtingen (die staan voor bepaalde kwaliteiten/eigenschappen) binnen hun plattegrond te compenseren. Dit is ook de gezondheids- en succeshoek van het huis, een positieve energie dus om veel te zijn. De bij-ruimte, waar ze graag een crea-chill (tv) ruimte van willen maken, is een plek waar moeder graag is. Dit blijkt ook (deels) haar persoonlijke rust & identiteitsplek te zijn en voor haar dus een belangrijke plek in huis om te zijn en aan te passen aan haar wensen. Maar het is ook de eerste ruimte die je ziet als je via de achterdeur binnenkomt. En vader houdt van rust en opgeruimd ;)  

In de vragenlijst en het pinterest-bord kwam vaak de liefde voor de natuur, dieren, planten, bloemen en vruchten naar voren. Evenals samenzijn, vrolijkheid, ontspanning, knuffelen, creatief, ambacht, zachte kleuren en materialen, wat ik eerst vertaald heb naar een moodbord van de woonkamer en meubel-ideeënborden van de crea-chillroom. Hierin neem ik bestaande elementen mee, zoals de roze muur, de oude kast die geloogd kan worden, de wens van een tussenwand en ronde vormen. 

In de crea-chillruimte kan er gekozen worden voor een maatwerk oplossing, maar ook losse meubels kunnen een mooi geheel vormen en zijn vaak goedkoper en eenvoudiger te realiseren. Veel opbergruimte en een passend behangetje maken deze ruimte tot een mooie rustige binnenkomst.

De houten schuifwand met ronde bogen was direct een schot in de roos! Deze is echt sfeer bepalend, maar ook prijzig in deze uitvoering. Ze gaan bekijken hoe ze ze dit kunnen realiseren, samen met de rest van het plan. 

Feng Shui Elspeet.JPG
3d crearuimte deur.jpg

3D tekening crea-chill ruimte (nog zonder details)
Dit zit niet standaard inbegrepen bij het pakket holistisch interieurplan, maar kan op aanvraag.

Interieurplan woon- en eetkamer

met een 'vleugje' Feng Shui
en uitbreiding advies

Tyntsje  &  Klaas

We willen graag onze woonkamer veranderen. Dit is al heel lang hetzelfde en we zijn wel toe aan een nieuwe sfeer die goed bij ons past.

 

We zijn actieve mensen en houden van de natuur. Wandelen en fietsen in de bergen, het bos en Tryntsje houdt van water. De natuur mag ook binnen terugkomen, in planten, misschien in de kleuren groen of blauw en natuurlijke materialen.

 

Binnen houden we van rust, veel licht, maar ook warme kleuren. De schilderijen van August Macke hebben die warme, diepe kleuren. We willen graag een schilderij in de woonkamer en deze sfeer spreekt ons beide aan.

 

Rust willen we ook door meer ruimte. Zo is het dressoir te groot en mag weg. De kamer moet niet te vol staan. Liever een paar mooie accessoires, dan allemaal kleine prullaria.

 

We zijn opzoek naar een balans.

 

In de woonkamer lezen we veel, vooral bij het raam in een lekkere stoel. De zwarte leren stoel(en) willen we wel houden, deze zitten goed. Er staan nu geen boeken, maar die mogen wel terugkomen.

 

De zithoek mag wat meer uitnodigend zijn, gezelliger en minder donker. De grijze bank houden we, maar het donkerrode kleed hoeft niet te blijven. Ook denken we er over om de witte stenen muur te laten stuken. We kijken soms TV, niet veel, maar zitten hier soms wel met familie en gasten in de avond.

 

We weten niet zo goed wat we met de hoek onder de trap moeten. Het is nu opslag, de koelkast moet hier wel blijven staan. Het mag wat meer onderdeel worden van de woonkamer. 

 

We genieten erg van de kleinkinderen. We willen graag een mooie oplossing om foto’s op te hangen of neer te zetten. Vooral van de kleinkinderen en eventueel andere herinneringen. Hoe we het nu hebben is wat rommelig.

 

Verder zitten we veel in de eetkamer. We lezen hier, puzzelen, eten en doen spelletjes met de (klein)kinderen. We vinden het belangrijk dat er genoeg ruimte is voor bezoek. We houden van het vele licht hier en we kijken mooi op de tuin en het water uit. Dit willen we zeker zo houden, maar staan ook open voor wat verandering. De tafel en kast willen we houden.

De houten lambrisering is wat landelijk en iets te druk naar onze smaak, maar geeft ook wel weer gezelligheid. Dit laten we ook zo.

sfeerbord.jpg
interieurplan plattegrond.jpg

Resultaat

moodboard holistisch interieurplan
Feng Shui Rapport interieurplan
persoonlijk interieurplan woonkamer met Feng Shui
plattegrond slaapkamer holistisch interieurplan
Indeling slaapkamers met Feng Shui tips

Holistisch Interieurplan

Persoonlijk Wonen advies
+ Feng Shui Rapport

Jaya,  Margriet  &  kinderen

Inspiratiesessie Persoonlijk Wonen:

Een nieuw begin in een bekend huis.

Daarom is het belangrijk om het eigen te maken, een plek die bij ons als gezin past. Een huis dat vooral rust en warme uitstraalt en ruimte geeft om jezelf te zijn.

 

De nieuwe omgeving geeft al veel rust, waar je vaak stilte kan ervaren. Geen druk verkeer, maar het ritselen van het groen en de mogelijkheid zo de natuur in te gaan.

Binnen zien jullie die rust graag terug in ruimte en licht, niet te veel meubels en spullen, goede opbergplekken, een functionele en ruimtelijke inrichting.

 

Maar je mag wel zien dat er geleefd wordt, dat er ook kinderen wonen. Door ze een eigen plek te geven, waar ze rommel mogen maken en hun eigen spullen bij de hand hebben, blijft de rest van de ruimte overzichtelijk en rustig. Zo kan iedereen doen waar hij/zij blij van wordt in dezelfde ruimte. Spelen, haken, lezen, tv kijken, ontspannen, koken en soms werken.

 

Thailand trekt jullie beide. De warme kleuren, het landschap, het eten, de mensen, de dieren en hoe ze daar het leven vieren.

Het heeft een bepaalde sierlijkheid en sereniteit. De bloesemtakken, (stromend) water en organische vormen passen mooi in dit beeld.

 

In je interieur kan je dit vertalen in planten, siergrassen, bamboe, rustige prints van bloesemtakken in behang of vloerkleed, kamerfontein en ronde vormen.

Maar ook in kleur. Met (zachte) aardetinten, zoals bruin-roze creëer je warmte. Door dit te combineren met blauw en wit, ontstaat er een mooie balans tussen jullie persoonlijke voorkeuren, de 5 elementen, yin en Yang.

"We zijn net verhuisd en hadden Lydia gevraagd om ons te begeleiden. Het resultaat is dat we hele fijne plekken hebben gecreëerd voor ieder lid van ons gezin. We zijn heel blij met de Feng Shui analyse en hebben al regelmatig het verslag en de schetsen geraadpleegd om deze nieuwe start zo goed en zuiver mogelijk te doen. Lydia voelt goed aan wat de verschillende wensen van ons waren en heeft hiervoor hele mooie en soms verrassende oplossingsrichtingen gegeven. Met oog voor detail, kleur en energie wonen wij nu al een maand in een fantastisch huis.  Dat vanaf dag 1 al aanvoelt alsof het voor ons gemaakt is als gezin maar ook individueel. De kinderen zijn vooral heel blij met hun kinderhoek! Dankjewel Lydia, dikke aanrader dus voor iedereen en vooral voor stellen met uiteenlopende ideeën."

Margriet en  Jaya

Aan de hand van de persoonlijke gunstige en ongunstige richtingen is gekeken wie waar het beste kan slapen en werken. Iedereen heeft een energiegetal wat matcht met bepaalde windrichtingen (hoeken) van het huis. In je slaap- en werkkamer verblijf je het langst, wat maakt dat dit belangrijke ruimtes zijn om je energie mee af te stemmen. Maar ook andere factoren spelen een grote rol bij het indelen en dus kiezen van de kamer, zoals de plaats van het bed. Zo kan deze bijv. beter niet onder een raam staan, geeft het meer rust als je de deur vanuit je bed ziet en kijken we of het bed geen blokkade vormt in de energiestroom.

Dit kan een hele puzzel zijn, om een voor iedereen zo gunstig mogelijke verdeling en indeling te krijgen. En ook hier geldt, het kan nooit perfect en persoonlijke wensen zijn ook belangrijk om mee te nemen. Misschien wijst de Feng Shui analyse de slaapkamer aan de voorkant aan als beste match, maar slaap je heel licht en wil je aan de rustige achterkant slapen. Of zoals hier, waar een kastenwand zit op de meest ideale plek voor het bed. Een holistisch plan kijkt dus naar het geheel en combineert alle wensen.

Persoonlijk wonen Interieurplan

Bert  &  Miny

Inspiratiesessie Persoonlijk Wonen:

Een huis waar we direct op vielen! We werden een beetje verliefd op de uitstraling. Het heeft wat statigs, maar oogt ook gezellig. We willen graag dat dit gevoel naar binnen wordt doorgetrokken. Dat het interieur past bij het huis zelf.  De sfeer die de oude bewoners hebben gecreëerd inspireert ons. Warm en gezellig met wat landelijke, klassieke elementen, zoals een statige trap met tapijt, een brocante haltafeltje, een kacheltje, rieten accessoires en door een kleur op de muur te gebruiken wordt het knus.

 

Van ons mag het wel wat lichter met wat frissere tinten dan we nu hebben. Miny houdt erg van lichte, neutrale kleuren die dicht bij elkaar liggen. Een interieur dat is opgebouwd uit witte, beige, zand of pastel tinten en warm wordt door toevoeging van natuurlijke materialen zoals hout, rotan, riet, linnen, jute, takken en bloemen. Een grote lichte hoekbank past helemaal bij dit gevoel en is een wens van Miny. Rust en eenvoud, met plek voor bezoek en de kleinkinderen die er hun gang kunnen gaan. Een praktisch interieur waar je ziet dat er geleefd mag worden.

 

Bert houdt van weidsheid, de sfeer van weilanden met Hollandse luchten, glooiend landschap met korenvelden en lavendelvelden in de Provence. Een vleugje romantiek…

Dit komt ook terug in het landelijke en brocante. Maar ook Ijsland trekt, een mix van warm en koud.

De frisse kleur grijs/blauw, gecombineerd met warme cognac/roodbruine tinten, authentieke meubels en materialen passen in deze sfeer. Dit zie je samenkomen in jullie warmbruine houten kast.

Bert vindt vooral goede verlichting en een fijne plek om te lezen belangrijk, met mooi uitzicht. Het liefst een hoek met zicht op het levendige kruispunt, het andere raam, de kachel en de tv. Zijn ideale plek om te ontspannen.

De rode relaxstoel neemt hij graag mee met de wens dat deze goed past binnen de nieuwe sfeer van de woonkamer.

 

sfeerbord persoonlijke inspiratie
persoonlijk interieurplan plattegrond woonkamer

Dit interieurplan is gebaseerd op bestaande meubels en spullen die meegaan naar het nieuwe huis. Zo is bijv. het rood van de relaxstoel, de antieke mahonie houten kast en het schilderij (zie moodboard) een uitgangspunt geweest en gecombineerd met de nieuwe wensen.

"We hebben Lydia om advies gevraagd bij het inrichten van onze nieuwe woning. Lydia kwam bij ons thuis voor een gesprek/intake en kon daarna in kaart brengen wat onze wensen zijn. Ze kreeg te maken met partners met uiteenlopende wensen, maar wist hier goed een weg tussen vinden. Het resultaat is werkelijk prachtig geworden. We zouden Lydia zeker aanbevelen bij anderen. Ze is zeer kundig en professioneel te werk gegaan. Lydia nogmaals bedankt hiervoor!"

Bert en Miny

moodboard strand persoonlijk interieurplan
basis Feng Shui analyse en moodboard elementen
holistisch interieurplan met Feng Shui toepassing
Feng Shui indeling plattegrond slaapkamer

Holistisch interieurplan

Persoonlijk Wonen advies
+ Feng Shui analyse

Arjan,  Ryanne  &  kind

Inspiratiesessie Persoonlijk Wonen:

Een warm huis dat rust uitstraalt, een eenheid is.

Een thuiskomen waar iedereen tot z’n recht komt en energie opdoet.

Vrijheid voelen om te doen waar je blij van wordt, een eigen plek om je terug te trekken om te lezen, mediteren, studeren, schilderen, te relaxen, te spelen en te knutselen.

 

‘Even echt weg zijn’ in je eigen huis!

 

Het gevoel van vrijheid geeft de zee, het strand, met haar heldere kleuren, de schittering van de zon in het water en de warmte van de ondergaande zon. De houten steigers en de grassen die waaien in de wind.

 

Binnen kan je dit vertalen naar authentieke materialen, zoals bamboe, rotan, hout, linnen en wol. Lichtdoorlatende gordijnen met een kleurverloop, een relax of hangstoel, vogellamp (symbool van vrijheid), vuur, kaarsjes en koper als schittering en de warmte van de zon. Combinatie van warme en koelere tinten die de natuur geeft. Grassen in manden, houten kistjes, zacht kleed,...

 

Door het ervaren van de vrijheid kunnen genieten van het samenzijn, aan een houten leeftafel, lekkere zitplekken, gezellige hoekjes met persoonlijke spullen, zoals schilderijen, foto’s, boeken en een gedenkplek.

 

Rust creëren door opbergruimte, ruimte (niet te veel en grote meubels/spullen) en de accessoires te clusteren.

"We waren al een tijd toe aan een nieuwe indeling en interieur van onze woonkamer en slaapkamer. We wilden het meer eigen maken, meer een eenheid en in balans. Maar we wisten niet goed waar en hoe te beginnen. De keuze in kleur, materiaal en meubels is enorm, maar wat je allemaal leest en ziet is wel erg trendgevoelig en dat wilde we nu juist niet. Kortom, het bleef er een beetje bij. Toen zagen mijn partner en ik, afzonderlijk van elkaar, een berichtje van Lydia voorbij komen. Dit sprak ons direct aan. Iemand die verder kijkt dan alleen trends en de juiste energie geeft aan je woonomgeving. Lydia is samen met ons gaan kijken waar onze behoefte liggen, waar wij ons fijn bij voelen en wat ons energie geeft. Samen hebben we een mooi plan gemaakt dat helemaal bij ons past."

Arjan &  Ryanne

Met de indeling boven is rekening gehouden met de gunstige en ongunstige hoeken, slaap- en kijkrichtingen van de bewoners die daar het meest zullen verblijven. Werken en slapen is gescheiden door een wand, omdat deze functies verschillende energie (yin en yang) hebben. 

Het is niet aan te raden het bureau tegen een muur te plaatsen, dit blokkeert letterlijk je creativiteit/kansen en de deur achter je geeft een onrustig gevoel.

Persoonlijk Wonen Interieurplan

Marloes  &  Jos

Inspiratiesessie Persoonlijk Wonen:

Een warm familiehuis dat ‘af’ is, dat vrijheid geeft om te kunnen relaxen als gezin.

Een huiselijk gevoel vinden jullie in samen eten aan een robuuste houten tafel, borrelen met vrienden en gezelligheid. Maar ook geborgenheid, plekjes om weg te kruipen om te lezen, even alleen te zijn en te kunnen wegdromen maken het thuis een ‘veilige’ plek.

 

Voor Marloes zit thuiskomen ook in spullen met een verhaal en herinneringen. Persoonlijke item zoals foto’s, de klok, het gekke kastje, het wijnvat en de oosterse lamp maken het eigen.

Jos vindt een knusse sfeer met hoekjes ook belangrijk, maar hecht minder aan de spullen die jullie al hebben. Een mooi schilderij die jullie samen hebben uitgekozen geeft voor hem een nieuwe herinnering en ook persoonlijkheid. De kast en vloer zijn hier ook voorbeelden van.

 

Het mag een mix worden van nieuwe en oude spullen, speels, niet te gemaakt: een sfeer die bij jullie persoonlijkheid past. Maar belangrijk is dat het wel een eenheid vormt, een bepaalde rust geeft. De ruimte mag gevuld zijn, maar wel overzichtelijk blijven met genoeg opbergruimte.

 

Buiten zoeken jullie de zon en het licht op, maar binnen mag het geborgen en knus voelen.

Dit kan je vinden in donkere en warme kleuren, het creëren van hoekjes, het gebruik van stoffen gordijnen, gebruikte authentieke materialen of iets wat dit uitstraalt, bijv. oude tegeltjes, baksteenmuur of een vintage vloerkleed. Dit geeft een gezellige landelijke sfeer, die je goed kan combineren met industrieel en robuust.

Door accessoires en planten te clusteren behoudt je rust, maar gaat de ruimte wel leven.

Resultaat

moodboard woonkamer persoonlijk wonen
plattegrond persoonlijk interieurplan

"Wij waren net verhuisd en wisten niet zo goed wat we met ons interieur moesten doen om er een mooi geheel van te maken. Wij konden wel wat hulp gebruiken, maar wilden geen 'interieur uit een magazine'. Lydia heeft ons geholpen om onze persoonlijkheid en voorkeuren te vertalen in ons interieur. Ze heeft niets voorgekauwd, maar ons op weg geholpen om het zelf te ontdekken. We zijn erg blij met het resultaat, we voelen ons nu echt thuis in ons huis."

Marloes &  Jos

Marloes & Jos hebben laten precies zien waarom het zo belangrijk is om eigen keuzes te maken. N.a.v. het interieurplan hadden ze genoeg handvatten en hebben zij voor prints op de muur in de woonkamer en keuken gekozen waar zij blij van worden. 

Hierdoor blijft het van hen en wordt het heel persoonlijker dan dat ik ze voor hen kies.

Ook hebben ze zelf bepaald dat de vakkenkast naast de bank een hoge moest worden, omdat ze van hoekjes houden. 

En omdat Marloes iets met klokken heeft pronkt deze boven de eettafel. Mooi toch! 

Ik mocht nog een keer langskomen nadat er al veel gedaan was, om mee te denken in nog een paar keuzes, zoals het vloerkleed, salontafel, eettafelbankje met speelplek en het clusteren van planten/accessoires. Hier gaan ze weer zelf mee aan de slag...

Interieurplan & uitvoering

Kees

Kees is mijn vader. Hij kocht een nieuw appartement en wilde na 20 jaar wel eens nieuwe meubels en een sfeer die helemaal bij hem past. Ik mocht hem helpen en omdat ik hem natuurlijk goed ken, ging dit proces iets anders.

 

Hij koos als inspiratiebeeld de Noorse kust met zijn ruige fjorden en de gezellige roodbruine houten huisjes.  

Het was mooi om te zien dat de sfeer die hem aanspreekt, precies past bij zijn persoonlijkheid en eigenschappen. 

Aan de ene kant kant robuust en stoer, maar ook speels, gezellig en warm.

Dit heb ik vertaald naar een moodboard, waarin de bruine stoel door hem zelf uitgezocht is. Zo'n soort stoel moest er komen! Vervolgens hebben we samen de indeling bepaald, passend bij de vorm van het appartement, maar vooral ook bij zijn manier van wonen.

Er was geen behoefte aan een Feng Shui analyse, maar we hebben wel rekening gehouden met de energiestroom, plaatsing van meubels en het toepassen van alle 5 de elementen.

Hij heeft me veel betrokken bij de keuzes en uitvoering, maar we zijn er wel in geslaagd zijn eigen sfeer neer te zetten. Er is een energie ontstaan waar hij zich erg prettig in voelt. 

inspiratiebord persoonlijke inspiratie

" Lydia heeft me heel goed geholpen. Ik weet wel een beetje wat ik mooi vind, maar niet hoe ik het bij elkaar moet zoeken en welke kleuren er mooi bij elkaar staan enzo. Ik wilde geen witte muren, maar juist een warme sfeer. En geen standaard keuken, het mag van mij wel een beetje uitgesproken zijn. 

Ik ben heel blij met het resultaat. Ik voel me hier echt thuis. 

En iedereen die hier komt zegt ook dat ze de kleuren zo mooi vinden, het valt ze echt op. Dat vind ik dan ook weer leuk om te horen. Heel erg bedankt Lyd."

Kees

Resultaat

bottom of page