top of page
Werken op de vloer

Aanbod

Vrijblijvend informatiegesprek

Tijdens een vrijblijvend informatiegesprek verkennen we waar jouw behoefte ligt en geef ik je de informatie die je nodig hebt. 

Dit gesprek is telefonisch.

Werkwijze

Dichtbij Jezelf Wonen staat voor een interieur waarbij jij als bewoner de inspiratiebron bent. Ik help je/jullie bewust te kijken naar waar je blij van wordt en richting te geven aan hoe je dit kan vertalen naar je woon-of werkomgeving. Maar een persoonlijk interieur creëer je natuurlijk zelf! Dus wil je jezelf terugzien, eigen spullen/ideeën inbrengen en veel zelf uitzoeken, dan past deze werkwijze bij jou. De regie en uitvoering ligt dus bij jou/jullie, maar ik geef je genoeg handvaten om aan de slag te gaan. Je kan samen met mij een Holistisch Interieurplan maken of ik kijk mee met bepaalde woonvragen tijdens een Dichtbij jezelf wonen consult. Bij de pakketten hieronder lees je wat het precies inhoud. 

Met Feng Shui komt er een niveau bij. Ik gebruik voornamelijk klassieke Feng Shui, wat z'n oorsprong vindt in het Oosten. Deze authentieke stroming is meestal niet de Feng Shui die je tegenkomt op het internet of in de media. Het heeft zeker overeenkomsten met conceptuele of (vereenvoudigde) Westerse Feng Shui, maar de klassieke Feng Shui is van oudsher geen methode om je interieur te stylen. Het analyseert de energiestroom (Chi flow) naar en in je huis/kantoor, laat zien of er blokkades zijn en welke ruimtes jou het best ondersteunen. Dit brengt persoonlijke verbinding met je leefomgeving. Wil je hier meer over weten, kijk dan even op mijn Feng Shui pagina en tijdens het informatie/intake gesprek kan ik je hier ook meer over vertellen. 

De mate waarin ik Feng Shui meeneem hangt af van je vraag en welk pakket je kiest. Je kan ook alleen een Feng Shui consult kiezen, als je voornamelijk geïnteresseerd bent in hoe je gebruik kan maken van je woon- of werkomgeving om meer flow en fijne energie te ervaren.

Maatwerk is ook altijd bespreekbaar! 

*Alle prijzen zijn inclusief BTW en het interieurplan is op basis van 1 ruimte.

De prijs is incl. reiskosten/tijd binnen een straal van 20 km, daarna reken ik € 0,29/km.

Pakketten

pexels-vlada-karpovich-9969240 - kopie.jpg

Dichtbij Jezelf Wonen

consult

2,5 uur holistisch woonadvies

naar eigen behoefte

€ 149,00

_edited.jpg

Feng Shui consult

(kan ook online)

Feng Shui analyse

van  jouw huis/kantoor

 € 199,00

taylor-simpson-JRDgG73yljU-unsplash_edited_edited.jpg

Holistisch Interieurplan

Feng Shui analyse gericht op

1 ruimte + Interieurplan

€ 499,00

bottom of page